Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă, modelul PRS200Zr, sunt instrumente de polizare fabricate din zirconiu pe suport textil, având dimensiunile de 200×25×30 mm și granulație 80. Acestea oferă performanță și durabilitate superioare în îndepărtarea imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice. Periile abrazive PRS200Zr sunt ideale pentru utilizare în diverse domenii și reprezintă o alegere excelentă pentru polizarea eficientă și de înaltă calitate.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr, produse de Abra Com SRL, reprezintă instrumente tehnice de polizare cu performanțe superioare. Acestea au dimensiunile de 200×25×30 mm și granulație 80. Fabricate din zirconiu pe un suport textil, aceste perii abrazive oferă o combinație optimă între duritatea materialului abraziv și rezistența suportului.

Periile abrazive PRS200Zr sunt echipate cu o flanșă cu un diametru de 30 mm, care asigură o fixare solidă și sigură pe diverse echipamente și mașini de polizat. Materialul de suport textil oferă stabilitate și durabilitate, rezistând la forțe și frecări intense pe durata procesului de polizare.

Principala caracteristică a acestor perii abrazive este utilizarea zirconiu ca material abraziv. Zirconiu este un abraziv cu duritate ridicată și o rezistență excelentă la coroziune, ceea ce îl face ideal pentru polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Granulația 80 a perilor abrazivi PRS200Zr indică dimensiunea particulelor abrazive, determinând nivelul de finisare și eliminare a materialului dorit.

Periile abrazive PRS200Zr sunt utilizate în diverse domenii industriale, inclusiv în industria metalurgică, industria auto, industria aeronautică și multe altele. Acestea sunt folosite pentru îndepărtarea imperfecțiunilor, coroziunii, depunerilor sau pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea vopselei sau a altor acoperiri. Avantajele utilizării zirconiu ca abraziv includ performanță superioară în îndepărtarea materialului, durabilitate crescută a perilor abrazivi și rezistență la coroziune.

În concluzie, perii abrazive cu flanșă PRS200Zr sunt instrumente tehnice de polizare fabricate de Abra Com SRL, cu o dimensiune specifică de 200×25×30 mm și granulație 80. Acestea oferă performanță și durabilitate superioare în procesul de îndepărtare a imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice. Utilizarea zirconiu ca material abraziv aduce beneficii precum o eficiență crescută, rezistență la coroziune și durabilitate pe termen lung. Aceste perii abrazive sunt indispensabile în diverse domenii industriale, asigurând finisaje de înaltă calitate și pregătirea optimă a suprafețelor pentru etapele ulterioare de prelucrare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,