Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr, de dimensiuni 200×25×30 mm, cu granulație 400, sunt fabricate din zirconiu pe un suport textil durabil. Aceste perii abrazive sunt ideale pentru diverse aplicații de polizare și finisare a suprafețelor metalice. Granulația fină de 400 asigură îndepărtarea eficientă a imperfecțiunilor, oferind rezultate precise și de înaltă calitate. Flanșa periei abrazive PRS200Zr are un diametru de 30 mm, facilitând fixarea sigură pe diverse echipamente. Produse de Abra Com SRL, perii abrazive PRS200Zr sunt instrumente fiabile și durabile, utilizate în diferite industrii.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă instrumente tehnice de calitate superioară, utilizate în diverse aplicații de polizare și finisare a suprafețelor metalice. Acestea sunt proiectate pentru a asigura rezultate precise și de înaltă calitate în diferite industrii, cum ar fi industria metalurgică, industria auto, industria aeronautică și multe altele.

Dimensiunile periei abrazive PRS200Zr sunt de 200×25×30 mm, cu granulație 400, ceea ce înseamnă că acestea sunt potrivite pentru îndepărtarea fină a imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice. Fabricate din zirconiu, un abraziv recunoscut pentru duritatea și rezistența sa, perii abrazive PRS200Zr sunt capabili să îndepărteze eficient depuneri, coroziune și alte defecte, rezultând suprafețe netede și strălucitoare.

Suportul textil utilizat în fabricarea acestor perii abrazive oferă stabilitate și durabilitate în timpul procesului de polizare. Acesta permite o manipulare precisă și ușoară a periei, asigurând un control optim al procesului de finisare.

Flanșa periei abrazive PRS200Zr are un diametru de 30 mm, furnizând o fixare sigură și stabilă pe diverse echipamente și mașini de polizat. Aceasta asigură o funcționare fără probleme și o transferare eficientă a forței abrazive la suprafața de prelucrat.

Beneficiile utilizării perilor abrazive PRS200Zr sunt multiple. Zirconiu, abrazivul folosit în fabricarea acestora, oferă o duritate superioară și o rezistență sporită la uzură, ceea ce le conferă o durată de viață mai lungă în comparație cu alte materiale abrazive. Aceste perii abrazive sunt capabile să îndepărteze imperfecțiunile într-un mod uniform, oferind rezultate precise și de înaltă calitate. Utilizarea perilor abrazivi PRS200Zr în procesul de polizare permite obținerea unor suprafețe netede, uniforme și strălucitoare, contribuind la îmbunătățirea aspectului și performanței produselor finite.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS200Zr fabricați de Abra Com SRL reprezintă instrumente tehnice de încredere și eficiente, utilizate în diverse domenii industriale pentru polizarea și finisarea metalelor. Dimensiunile, granulația și materialul folosit în fabricarea periilor abrazive PRS200Zr asigură rezultate precise și de calitate superioară. Fiind produse de o companie de renume, aceste perii abrazive sunt durabile și rezistente la uzură, contribuind la creșterea productivității și obținerea unor finisaje excelente.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,