Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200Zr, granulatie 40, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă, modelul PRS200Zr, sunt instrumente de polizare fabricate din zirconiu pe suport textil, având dimensiunile de 200×25×30 mm și granulație 40. Aceste perii abrazive sunt cunoscute pentru eficiența lor în îndepărtarea imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200Zr, granulatie 40, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă instrumente tehnice de polizare de înaltă calitate. Aceste perii abrazive sunt concepute pentru a îndepărta imperfecțiunile de pe suprafețele metalice prin utilizarea unui material abraziv din zirconiu montat pe un suport textil.

Dimensiunile acestor perii abrazive sunt de 200×25×30 mm, ceea ce le face potrivite pentru diferite aplicații de polizare. Granulația 40 indică mărimea particulelor abrazive, fiind potrivită pentru a elimina rapid și eficient imperfecțiunile de pe suprafețele metalice.

Flanșa periilor abrazive PRS200Zr este concepută cu o gaură de 30 mm în diametru, asigurând o fixare sigură și stabilă pe diverse echipamente și mașini de polizat. Această caracteristică permite utilizatorilor să monteze și să utilizeze perii abrazivi cu flanșă PRS200Zr într-un mod convenabil și eficient.

Materialul de suport al acestor perii abrazive este un textil rezistent și durabil. Acest suport textil asigură stabilitatea și durabilitatea periei abrazive în timpul procesului de polizare. Suportul textil contribuie la distribuția uniformă a presiunii și a particulelor abrazive, permițând periei să îndepărteze eficient și uniform imperfecțiunile de pe suprafețele metalice.

Abrazivul utilizat în perii abrazive PRS200Zr este zirconiu. Zirconiu este un material abraziv dur, cu o rezistență ridicată la uzură. Acest abraziv oferă putere de tăiere și performanțe superioare în procesul de polizare. Avantajele utilizării zirconiu în perii abrazivi includ o durabilitate crescută, o rezistență ridicată la coroziune și capacitatea de a îndepărta eficient materialele nedorite de pe suprafețele metalice.

Periile abrazive cu flanșă PRS200Zr sunt folosite în diverse domenii și industrii, cum ar fi industria metalurgică, industria auto, industria aeronautică și multe altele. Acestea sunt ideale pentru îndepărtarea coroziunii, a ruginii, a sudurilor și pentru finisarea suprafețelor metalice, pregătirea acestora pentru acoperiri ulterioare sau obținerea unui aspect estetic de calitate. Beneficiile utilizării perilor abrazivi cu flanșă PRS200Zr includ durabilitatea, eficiența și capacitatea de a obține rezultate de înaltă calitate în procesul de polizare a metalelor dure și a oțelului inoxidabil.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,