Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25x30 mm, sunt fabricate din corindon cu granulație 60, pe un suport textil. Având o flansă cu diametru de 30 mm, aceste perii robuste și durabile sunt ideale pentru operațiuni care necesită îndepărtarea eficientă a materialului de pe suprafețe.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, cu dimensiuni de 200x25x30 mm, reprezintă un instrument de înaltă calitate, fabricat de Abra Com SRL, cu o reputație excelentă în producerea de echipamente de prelucrare a suprafețelor.

Aceste perii abrazive sunt confecționate din corindon, un material dur și abraziv, cu o granulație de 60, indicând un nivel moderat de asprime. Acesta le face ideale pentru operațiuni care necesită îndepărtarea eficientă a materialului, cum ar fi eliminarea ruginii, a vopselei vechi sau a altor reziduuri de pe suprafețe. Corindonul asigură rezistență la uzură și durabilitate, făcând aceste perii adecvate pentru utilizare în condiții intensive.

Periile au un suport textil robust care ajută la menținerea integrității abrazivului și la îmbunătățirea durabilității generale. În plus, suportul textil permite o distribuție uniformă a materialului abraziv, asigurând o prelucrare constantă și eficientă a suprafețelor.

Dimensiunea de 30 mm a flanșei indică diametrul găurii flansei, oferind compatibilitate cu o varietate de mașini și echipamente. Aceasta asigură o adaptabilitate și versatilitate considerabile, permițând utilizarea periilor într-o gamă largă de aplicații.

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25x30 mm, cu granulație de 60, produse de Abra Com SRL, sunt un instrument deosebit de util pentru operațiunile care necesită îndepărtarea eficientă a materialului. Aceste perii robuste și durabile sunt ideale pentru a asigura o prelucrare de înaltă calitate a suprafețelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere