Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25x30 mm, sunt fabricate din corindon cu granulație 400, având suport textil. Aceste perii oferă o finisare extrem de fină, fiind ideale pentru aplicații care necesită o atenție deosebită la detalii și precizie.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25x30 mm, sunt produse de către Abra Com SRL, un renumit producător român, cunoscut pentru angajamentul său în producerea de instrumente abrazive de înaltă calitate. Aceste perii sunt fabricate folosind corindon cu granulație 400 pe un suport textil, care conferă durabilitate și fiabilitate.

Granulația 400 este un indicator al nivelului extrem de fin de asprime al periilor, făcându-le ideale pentru operațiuni care necesită o finisare extrem de fină și precisă. Fie că este vorba de prelucrarea de bijuterii, finisarea detaliată a pieselor sau alte aplicații care necesită un nivel înalt de precizie, aceste perii pot ajuta la realizarea acestor sarcini cu eficiență.

Dimensiunile de 200x25x30 mm reprezintă lungimea, lățimea și diametrul găurii flansei, respectiv. Flanșa de 30 mm asigură o prindere stabilă și sigură în timpul funcționării, îmbunătățind eficiența și siguranța în utilizare. Suportul textil oferă un nivel suplimentar de rezistență și durabilitate, asigurând că peria poate face față utilizării intense.

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25x30 mm, oferă un nivel de performanță și fiabilitate excepțional pentru orice operațiune care necesită o finisare extrem de fină. Realizate cu măiestrie de către Abra Com SRL, aceste perii abrazive sunt un testament al calității și eficienței industriei românești de prelucrare a suprafețelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere