Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200×25 mm, cu un diametru al găurii flansei de 30 mm, sunt fabricate din corindon cu o granulație de 40. Produse de Abra Com SRL, aceste perii robuste și fiabile oferă o abraziune puternică, ideală pentru operațiuni grele de îndepărtare a materialelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25 mm, sunt produse de calitate înaltă fabricate de Abra Com SRL, o companie românească cu o reputație excelentă în domeniu. Având un diametru al găurii flansei de 30 mm, aceste perii sunt compatibile cu o varietate de echipamente de prelucrare, oferind o flexibilitate excepțională.

Aceste perii sunt fabricate din corindon, un material extrem de dur și rezistent la abraziune, cu o granulație de 40. Acest nivel de asprime le face ideale pentru operațiuni grele de îndepărtare a materialelor, cum ar fi îndepărtarea ruginii, a vopselei vechi sau a altor reziduuri de pe suprafețe metalice sau de lemn.

Materialul de suport pentru aceste perii este textil, oferind o bună rezistență la uzură și asigurând durabilitatea periei în timpul utilizării intense. În plus, abrazivul de corindon garantă eficiența și longevitatea periei, chiar și în cele mai dure condiții de lucru.

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt instrumente deosebit de eficiente pentru operațiuni grele de îndepărtare a materialelor. Robustețea, durabilitatea și eficiența lor fac din aceste perii un instrument indispensabil în orice atelier de prelucrare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere