Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25x30 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație fină de 240. Cu un diametru de gaură a flanșei de 30 mm, aceste perii robuste și eficiente, produse de Abra Com SRL, sunt ideale pentru operațiuni de finisare precisă.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25x30 mm, sunt instrumente de prelucrare a suprafețelor de înaltă calitate, fabricate de Abra Com SRL, o companie românească recunoscută pentru angajamentul ei în producerea de echipamente industriale de excepție.

Aceste perii sunt fabricate din corindon, un material abraziv dur și rezistent, care asigură o îndepărtare eficientă a materialului și o finisare de înaltă calitate. Granulația de 240 indică un grad fin de asprime, făcând aceste perii perfecte pentru operațiunile de polizare și finisare ultra-fine, oferind suprafețelor un aspect lustruit și neted.

Dimensiunea de 200x25 mm a periei permite o adaptare largă la diferite mașini și echipamente de prelucrare. În plus, flanșa inclusă în designul lor are un diametru de gaură de 30 mm, asigurând o stabilitate excepțională și eficiență în timpul funcționării. Acest lucru contribuie la o utilizare mai sigură și la îmbunătățirea performanței.

Materialul de suport pentru aceste perii este textil, ceea ce contribuie la durabilitatea și flexibilitatea lor. Acesta asigură că abrazivul de corindon este menținut ferm în poziție, permițând periei să rămână eficientă chiar și în condiții de utilizare intensivă.

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25x30 mm, cu granulație de 240, reprezintă un instrument valoros pentru orice atelier de prelucrare. Producția lor de înaltă calitate de către Abra Com SRL și capacitatea lor de a oferi finisaje ultra-fine fac din aceste perii un instrument de neînlocuit pentru diverse aplicații industriale.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere