Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de dimensiuni 200x25x30 mm, cu granulație de 120, sunt fabricate din corindon pe un suport textil. Aceste perii sunt ideale pentru operațiuni de finisare, oferind un nivel adecvat de abraziune și durabilitate.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 200×25×30 mm, PRS200NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS200NK reprezintă un instrument de înaltă performanță pentru operațiuni de prelucrare a suprafețelor. Aceste perii, de dimensiuni 200x25x30 mm, sunt fabricate de Abra Com SRL, o companie românească recunoscută pentru calitatea excelentă a produselor sale.

Materialul abraziv folosit este corindonul, un material dur și rezistent la uzură, cunoscut pentru capacitatea sa de a îndepărta eficient materialele și pentru a lăsa un finisaj de calitate. Suportul pe care este fixat corindonul este textil, ceea ce îmbunătățește flexibilitatea periei și permite o adaptare mai bună la conturul suprafeței pe care se lucrează.

Granulația de 120 a acestor perii indică un nivel fin de asprime, ideal pentru operațiuni de finisare și polizare, care necesită un echilibru între îndepărtarea materialului și un finisaj neted.

Valoarea de 30 mm reprezintă diametrul găurii flansei, ceea ce face aceste perii compatibile cu o varietate de mașini și echipamente de prelucrare. Flanșa adaugă un plus de stabilitate și precizie în timpul funcționării.

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de dimensiuni 200x25x30 mm, cu granulație de 120, fabricate de Abra Com SRL, sunt un instrument de prelucrare a suprafețelor excelent, care oferă performanță, durabilitate și calitate într-un singur pachet.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Periile abrazive cu flansă PRS200NK, de 200x25 mm, fabricate de Abra Com SRL, sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate largă de aplicații:

  • Îndepărtarea ruginii: Corindonul cu granulație de 40 este extrem de eficient pentru îndepărtarea ruginii de pe suprafețele metalice, fără a deteriora materialul de bază.
  • Curățarea suprafețelor: Aceste perii pot fi folosite pentru a îndepărta vopseaua veche, lacul sau alte reziduuri de pe suprafețele de lemn, metal sau plastic.
  • Pregătirea suprafețelor: Înainte de a aplica o nouă vopsea sau finisare, suprafața trebuie să fie netedă și curată. Periile abrazive cu flansă PRS200NK pot ajuta la pregătirea suprafețelor, oferind o bază ideală pentru aplicarea ulterioară.
  • Slefuirea grosieră: Periile abrazive pot fi utilizate pentru a slefui suprafețe, oferind un nivel de abraziune puternic.

Aceste perii abrazive pot fi montate pe diverse mașini de prelucrare, precum polizoarele de banc, mașinile de frezat sau de rectificat, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului. De la atelierele de prelucrare și fabrici, până la hobbyiști și profesioniști în renovări, periile abrazive cu flansă PRS200NK sunt o alegere solidă pentru oricine are nevoie de un instrument de prelucrare eficient și fiabil.

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere