Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, dimensiuni 180x50x20 mm, granulație 80, sunt produse de Abra Com SRL. Realizate din zirconiu pe suport textil, acestea sunt special concepute pentru polizarea metalelor dure și inox. Diametrul de 20 mm reprezintă dimensiunea găurii flanșei, asigurând montarea eficientă și sigură pe echipamente.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, având dimensiuni de 180x50x20 mm și o granulație de 80, sunt produse de înaltă calitate fabricate de Abra Com SRL, un lider recunoscut în industrie. Aceste perii sunt meticulos proiectate și construite cu un abraziv puternic de zirconiu pe un suport textil robust, garantând durabilitate și eficiență în operațiuni de polizare.

Zirconiu, materialul abraziv folosit, este un element chimic cunoscut pentru duritatea sa, rezistența la căldură și abraziune. Astfel, periile abrazive cu flanșă PRS180Zr sunt special concepute pentru a oferi o performanță remarcabilă în lucrul cu metale dure și inox. Acestea pot poliza și șlefui suprafețele cu mare eficiență, eliminând imperfecțiunile și oferind o finisare de înaltă calitate.

Diametrul de 20 mm menționat în specificațiile produsului se referă la dimensiunea găurii flanșei. Acesta este un detaliu crucial care asigură o montare corespunzătoare și sigură pe echipamentele de lucru, garantând astfel un nivel optim de siguranță în timpul operării.

Suportul textil al periei este altă caracteristică valoroasă a acestui produs. Acesta oferă o durabilitate și o rezistență sporită, permitându-le periilor abrazive să reziste la operațiuni de polizare intensă și prelungită.

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr de la Abra Com SRL sunt potrivite pentru o gamă largă de domenii, inclusiv în industria construcțiilor, atelierele de metale, industria aero-spațială, industria auto și multe altele. Datorită versatilității și eficienței lor, acestea sunt o alegere preferată pentru profesioniștii din multe sectoare.

Beneficiile utilizării zirconiu ca material abraziv sunt numeroase. Acesta are o duritate impresionantă și o rezistență superioară la căldură, ceea ce îi permite să mențină un profil ascuțit mai mult timp, îmbunătățind astfel performanța de șlefuire. De asemenea, este mai puțin susceptibil de a se încărca cu material decât alte abrazive, ceea ce îi îmbunătățește longevitatea și eficiența generală.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS180Zr de la Abra Com SRL reprezintă o alegere excelentă pentru oricine caută eficiență și durabilitate în lucrul cu metalele dure și inox. Într-un mediu industrial în continuă evoluție, aceste perii oferă o soluție fiabilă pentru provocările de polizare.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,