Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flansă, PRS180Zr, cu dimensiunile 180×50×20 mm, sunt fabricate de Abra Com SRL. Concepute cu granulație 60 și material abraziv de zirconiu pe suport textil, acestea sunt eficiente în polizarea metalelor dure și inox. Diametrul de 20 mm se referă la gaura flanșei.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180Zr, granulatie 60, zirconiu

Periile abrazive cu flansă, PRS180Zr, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă un instrument esențial în operațiuni de polizare a metalelor dure și inox. Aceste perii, cu dimensiunile de 180×50×20 mm, sunt caracterizate prin calitatea lor excepțională și performanța superioară, reflectate în capacitatea lor de a asigura o finisare uniformă și eficientă.

Inovativ în design, aceste perii dispun de un diametru de 20 mm al găurii flanșei, care se referă la spațiul prin care este fixat discul pe mașina de polizat. Acest diametru generos asigură o compatibilitate crescută cu o serie de echipamente, oferind astfel un nivel ridicat de versatilitate.

Materialul abraziv folosit este zirconiu, cunoscut pentru duritatea și rezistența sa. Aceasta îi conferă capacități abrazive superioare, permițând periilor să efectueze polizare intensivă pe metale dure, fără a compromite durata de viață a instrumentului. Granulația de 60 contribuie, de asemenea, la performanța acestor perii, oferind o acțiune de polizare eficientă și rapidă.

Un alt aspect distinctiv al acestor perii este suportul textil pe care este fixat zirconiu. Acesta asigură o distribuție uniformă a materialului abraziv, permitând o acțiune de polizare consistentă și regulată. În plus, suportul textil adaugă flexibilitate instrumentului, sporind astfel adaptabilitatea sa la forme variate de suprafețe.

Periile abrazive cu flansă, PRS180Zr, găsesc aplicabilitate într-o varietate de domenii, inclusiv în industria auto, în construcții, în metalurgie și în alte domenii unde este necesară polizarea metalelor. Beneficiile utilizării zirconiu ca material abraziv includ rezistența ridicată la uzură, longevitatea și eficiența sa în îndepărtarea materialului de pe suprafața lucrării.

Periile abrazive cu flansă, PRS180Zr, fabricate de Abra Com SRL, sunt un instrument indispensabil pentru toți cei care necesită o soluție eficientă, durabilă și versatilă pentru polizarea metalelor dure și inox. Cu o combinație de materiale de înaltă calitate și un design inovator, aceste perii abrazive reprezintă standardul de aur în ceea ce privește performanța și fiabilitatea.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,