Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180Zr, granulatie 40, zirconiu

Periile abrazive cu flansă, PRS180Zr, de dimensiuni 180×50×20 mm, cu granulație 40, sunt fabricate din zirconiu pe un suport textil. Acestea sunt produse de Abra Com SRL, special concepute pentru polizarea metalelor dure și a inoxului. Diametrul de 20 mm este reprezentativ pentru gaura flanșei.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180Zr, granulatie 40, zirconiu

Periile abrazive cu flansă, modelul PRS180Zr, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă un instrument indispensabil în lumea lucrărilor de prelucrare a metalelor. Cu dimensiuni de 180×50×20 mm și o granulație de 40, aceste perii sunt concepute pentru a oferi performanță și eficiență în procesele de polizare a metalelor dure și a inoxului.

Aceste perii se remarcă prin compoziția unică, care combină duritatea zirconiu cu flexibilitatea unui suport textil. Zirconiu, un material extrem de rezistent, asigură un nivel ridicat de abraziune, esențial pentru manipularea materialelor dure. În același timp, suportul textil permite flexibilitatea și adaptabilitatea necesare în prelucrarea cu precizie a diverselor suprafețe. Diametrul de 20 mm se referă la gaura flanșei, o dimensiune care asigură compatibilitatea cu diverse mașini de polizat existente pe piață.

Un alt aspect care evidențiază calitatea perilor abrazivi PRS180Zr este granulația de 40. Acest nivel de granulație indică faptul că peria poate îndepărta materialul cu rapiditate, fără a compromite precizia sau finisajul. Această caracteristică face ca aceste perii să fie extrem de utile în industria de prelucrare a metalelor, unde viteza și eficiența sunt esențiale.

Periile abrazive cu flansă PRS180Zr sunt utilizate într-o serie largă de domenii, inclusiv în construcții, în industria aero-spațială, în fabricarea de automobile sau în atelierele de reparații. Acestea sunt instrumente de încredere pentru ingineri, mecanici și toți cei care se ocupă de prelucrare și finisare metalică.

Fabricate cu precizie și atenție la detalii de Abra Com SRL, periile abrazive cu flansă PRS180Zr reprezintă nu doar un instrument, ci un partener de încredere pentru profesioniștii din domeniul prelucrării metalelor. Cu un echilibru perfect între durabilitate și flexibilitate, aceste perii oferă rezultate superioare în orice aplicație de polizare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,