Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180Zr, granulatie 240, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, având dimensiunile de 180x50x20 mm și granulație 240, sunt fabricate de Abra Com SRL. Concepute din zirconiu pe un suport textil, acestea sunt ideale pentru polizarea metalelor dure și inox. Gaura flanșei are un diametru de 20 mm, ceea ce permite o montare ușoară și rapidă.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180Zr, granulatie 240, zirconiu

Abra Com SRL aduce pe piață periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, o soluție eficientă și durabilă pentru polizarea metalelor dure și inox. Acest produs se remarcă prin dimensiunile sale precise de 180x50 mm și prin flanșa cu diametrul de 20 mm, ce facilitează montarea și demontarea rapidă.

Aceste perii abrazive sunt fabricate cu granulația 240, o caracteristică care le conferă un nivel înalt de eficiență în operațiunile de polizare și finisare. Cu un design ergonomic și rezistent, peria abrazivă PRS180Zr se integrează perfect în procesele industriale care necesită o finisare de înaltă calitate.

Mai mult, zirconiu utilizat ca abraziv este cunoscut pentru duritatea sa, ceea ce asigură o rezistență excepțională la uzură și o durată de viață îndelungată a periei. Este un material ideal pentru lucrul cu metale dure și inox, deoarece oferă o finisare netedă și lucioasă, cu un grad înalt de precizie.

Un alt aspect esențial al periei abrazive PRS180Zr este suportul textil pe care este montat abrazivul de zirconiu. Această caracteristică garantează o flexibilitate și o adaptabilitate sporite, permițând periei să se conformeze perfect suprafețelor de lucru și să asigure o finisare omogenă și consistentă.

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr sunt utilizate într-o varietate largă de domenii, de la industria aeronautică și navală, până la industria auto și constructoare de mașini. În plus, ele pot fi utilizate cu succes în atelierele de prelucrare a metalelor pentru operațiuni de debavurare, curățare, șlefuire și polizare.

În concluzie, peria abrazivă PRS180Zr fabricată de Abra Com SRL reprezintă o alegere excelentă pentru toate aplicațiile industriale care necesită polizarea metalelor dure și inox. Cu durabilitatea zirconiului, flexibilitatea suportului textil și precizia granulației 240, aceasta este o unealtă indispensabilă pentru a obține o finisare de înaltă calitate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,