Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180×50 mm, cu diametrul găurii flanșei de 20 mm, sunt fabricate din corindon, cu o granulație de 80. Sunt realizate pe un suport textil și concepute pentru a oferi o performanță remarcabilă în diverse operațiuni de prelucrare a suprafețelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK reprezintă o soluție de înaltă calitate pentru operațiunile de prelucrare a suprafețelor. Având dimensiuni de 180x50 mm și un diametru al găurii flanșei de 20 mm, aceste perii abrazive sunt realizate pentru a fi compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente de prelucrare.

Fabricate de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flansă sunt concepute să ofere performanțe durabile și fiabile. Abrazivul folosit este corindon, un material cunoscut pentru duritatea și rezistența sa excepțională. Corindonul este încorporat pe un suport textil, adăugând flexibilitate și rezistență suplimentară la uzură.

Granulația de 80 a acestor perii indică un nivel moderat de asprime, ceea ce le face ideale pentru o gamă largă de aplicații. Ele pot fi utilizate pentru îndepărtarea eficientă a materialelor, precum rugină, vopsea veche și alte reziduuri, dar și pentru prelucrarea preliminară a suprafețelor în vederea unei finisări ulterioare.

Flanșa integrată oferă stabilitate în timpul funcționării, crescând eficiența și siguranța în utilizare. Aceste perii abrazive sunt o alegere excelentă pentru operațiuni de prelucrare a suprafețelor care necesită fiabilitate și durabilitate.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x50 mm, cu diametrul găurii flanșei de 20 mm, oferă o soluție robustă și de înaltă performanță pentru o serie de operațiuni de prelucrare. Producția de înaltă calitate de la Abra Com SRL asigură o durabilitate remarcabilă și un nivel de performanță care satisface o gamă largă de nevoi industriale.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x50x20 mm și granulație de 40-400, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x50x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere