Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x50x20 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație de 120. Cu suport textil și diametru al găurii flansei de 20 mm, aceste perii sunt un instrument fiabil pentru operațiunile de finisare de calitate superioară.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×50×20 mm, PRS180NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x50x20 mm, sunt instrumente profesionale de înaltă calitate, fabricate cu mândrie de Abra Com SRL. Recunoscut pentru angajamentul față de calitate și inovație, Abra Com SRL a proiectat aceste perii cu atenție deosebită la detalii, asigurând performanță și durabilitate excepționale.

Periile sunt fabricate din corindon, un material abraziv de înaltă performanță, care garantează duritate și rezistență la uzură. Cu o granulație de 120, aceste perii abrazive oferă un nivel de asprime ideal pentru operațiunile de finisare și polizare, permitând prelucrarea delicată și precisă a suprafețelor.

Materialul de suport al periilor este textil, care conferă flexibilitate și durabilitate suplimentară. Acest lucru le permite să se adapteze la forme complexe și să lucreze pe o varietate de materiale fără a compromite calitatea finisajului.

Periile au un diametru de gaură al flansei de 20 mm, ceea ce le face ușor de montat și compatibile cu o varietate de mașini și echipamente de prelucrare. În plus, flanșa ajută la stabilizarea periei în timpul funcționării, crescând astfel siguranța și eficiența.

În concluzie, periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x50x20 mm, cu granulație de 120, produse de Abra Com SRL, reprezintă un instrument fiabil și versatil pentru orice atelier de prelucrare. Combinația dintre corindon, suportul textil și designul cu flanșă asigură o performanță deosebită și rezultate de calitate superioară în operațiuni de finisare.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x50x20 mm și granulație de 40-400, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x50x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere