Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flansa PRS180Zr, de dimensiuni 180x40x20 mm și granulație 80, sunt fabricate de Abra Com SRL. Realizate din zirconiu pe suport textil, aceste perii sunt ideale pentru polizarea metalelor dure și inox. Diametrul de 20 mm se referă la gaura flanșei.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180Zr, granulatie 80, zirconiu

Abra Com SRL, unul dintre liderii industriei de polizare, vă aduce perii abrazive cu flansă, modelul PRS180Zr, cu o granulație de 80. Acestea prezintă dimensiuni impresionante de 180x40 mm, cu o gaură de flanșă de 20 mm. Produsele sunt fabricate din zirconiu de înaltă calitate pe un suport textil durabil și fiabil, ceea ce asigură o performanță superioară și o durată de viață îndelungată.

Materialul abraziv, zirconiu, este apreciat pentru duritatea sa excepțională și rezistența la uzură, ceea ce face ca aceste perii să fie extrem de eficiente pentru polizarea metalelor dure, cum ar fi oțelul inoxidabil. În plus, suportul textil al acestor perii adaugă o flexibilitate suplimentară, permițându-le să lucreze eficient pe suprafețe plane sau conturate.

Diametrul de 20 mm se referă la dimensiunea găurii flanșei, o componentă esențială care facilitează instalarea și utilizarea periilor abrazive pe o gamă largă de mașini de polizat. Acest detaliu tehnic vă permite să folosiți aceste perii cu echipamentele existente, fără a fi nevoie de adaptări costisitoare.

Periile abrazive cu flansa PRS180Zr pot fi folosite într-o varietate de domenii, inclusiv în industria metalurgică, industria constructoare de mașini, industria de prelucrare a metalelor și atelierele auto. Acestea sunt instrumente deosebit de eficiente pentru îmbunătățirea finisajelor, îndepărtarea ruginii, a vopselei și a sudurilor, precum și pentru prelucrarea metalelor dure.

În sinteză, periile abrazive cu flansă PRS180Zr de la Abra Com SRL sunt un instrument esențial pentru orice atelier ce implică polizarea și prelucrarea metalelor. Ele combină durabilitatea zirconiu, flexibilitatea suportului textil și convenabilitatea flanșei de 20 mm pentru a vă oferi o soluție de polizare de înaltă performanță, fiabilă și versatilă.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,