Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180×40 mm, cu o gaură a flansei de 20 mm, sunt fabricate din corindon cu o granulație de 40. Aceste perii durabile, susținute de un material textil, sunt potrivite pentru operațiuni de prelucrare a suprafețelor care necesită un nivel ridicat de abraziune.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x40 mm, sunt produse de calitate superioară concepute pentru a oferi performanță deosebită și durabilitate într-o gamă largă de aplicații de prelucrare a suprafețelor. Aceste perii sunt fabricate de Abra Com SRL, o companie cu o reputație solidă în domeniul materialelor abrazive, care oferă produse de încredere și de calitate.

Caracterizate printr-o granulație de 40, aceste perii abrazive prezintă un nivel ridicat de asprime, făcându-le ideale pentru operațiuni care necesită o îndepărtare eficientă a materialului. Fie că este vorba de îndepărtarea ruginii, a vopselei vechi sau a altor reziduuri de pe suprafețe, aceste perii sunt capabile să realizeze aceste sarcini cu eficiență și precizie.

Periile sunt fabricate din corindon, un material abraziv dur și rezistent, care este susținut de un material textil. Acest suport textil conferă periilor o flexibilitate suplimentară, permitându-le să se adapteze la contururile suprafeței de lucru și să asigure o prelucrare uniformă.

Periile au o dimensiune de 180x40 mm, cu o gaură a flansei de 20 mm. Acesta este un design versatil, care permite utilizarea periei cu o varietate de mașini și echipamente. Flanșa integrată adaugă un nivel suplimentar de stabilitate și siguranță în timpul utilizării.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x40 mm, cu granulație de 40, sunt un instrument de prelucrare a suprafețelor de înaltă calitate. Robustețea și eficiența lor, alături de flexibilitatea oferită de suportul textil, le fac un instrument valoros în orice atelier de prelucrare. Aceste perii sunt un exemplu clar al angajamentului Abra Com SRL pentru calitate și performanță.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x40x20 mm și granulație de 40-400, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x40x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere