Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180×40 mm, cu diametrul găurii flansei de 20 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație de 120. Aceste perii fiabile și de înaltă performanță, cu suport textil, sunt ideale pentru operațiuni de finisare și prelucrare a suprafețelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180NK, granulatie 120, coridon

Produse de compania românească Abra Com SRL, periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x40 mm, sunt instrumente de prelucrare a suprafețelor de înaltă calitate, concepute pentru a oferi performanțe excelente și durabilitate în operațiunile de finisare. Fabricate cu o gaură de flanșă de 20 mm și un suport textil robust, aceste perii sunt construite pentru a rezista la utilizarea intensivă și pentru a asigura rezultate fiabile.

Aceste perii abrazive au o granulație de 120, ceea ce le face ideale pentru operațiuni de finisare și polizare. Corindonul, materialul abraziv folosit, este cunoscut pentru duritatea și rezistența sa la uzură, ceea ce permite acestor perii să asigure un finisaj neted și uniform al suprafețelor.

Compatibilitatea lor cu o varietate de mașini și echipamente este asigurată de dimensiunile de 180x40 mm și de gaura flansei de 20 mm. Flanșa integrată în design adaugă un grad suplimentar de stabilitate și eficiență în timpul funcționării, crescând siguranța și confortul în utilizare.

În concluzie, periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x40 mm, cu o gaură de flanșă de 20 mm și o granulație de 120, sunt un produs românesc de calitate superioară care reflectă angajamentul Abra Com SRL pentru excelență și inovație. Oferind performanță, fiabilitate și flexibilitate, aceste perii sunt o alegere excelentă pentru orice atelier sau operațiune de prelucrare a suprafețelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x40x20 mm și granulație de 40-400, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x40x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere