Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x40x20 mm, sunt fabricate din corindon, au o granulație de 80 și sunt proiectate cu o gaură de flansă de 30 mm. Aceste perii sunt instrumente eficiente pentru o serie variată de aplicații industriale.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x40x20 mm, sunt produse de calitate superioară, fabricate de Abra Com SRL. Aceste instrumente sunt special concepute pentru a oferi performanțe excelente în operațiunile industriale de prelucrare a suprafețelor.

Fabricate din corindon, un material abraziv cunoscut pentru duritatea sa excepțională, aceste perii oferă o îndepărtare eficientă a materialului și un nivel adecvat de finisare. Granulația de 80 indică un nivel moderat de asprime, ceea ce le face ideale pentru o varietate de aplicații care necesită o combinație de îndepărtare a materialului și finisare.

Designul unic al acestor perii include o gaură de flansă de 30 mm, care le permite să fie montate pe o varietate de echipamente de prelucrare. Acest nivel de versatilitate le face un instrument indispensabil în orice atelier industrial.

În plus, materialul de suport este textil, care oferă flexibilitate și durabilitate, permitând periei să se adapteze la contururile suprafeței pe care o prelucrează, fără a compromite eficiența abrazivă.

În concluzie, periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x40x20 mm, produse de Abra Com SRL, sunt instrumente de înaltă performanță, durabile și versatile, care se pot adapta la o serie de cerințe și aplicații industriale.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x40x20 mm și granulație de 40-400, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x40x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere