Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de dimensiuni 180×40 mm și cu o gaură a flansei de 20 mm, sunt fabricate din corindon cu o granulație de 240. Suportate pe un material textil, aceste perii sunt ideale pentru finisarea ultra-fina a suprafețelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×40×20 mm, PRS180NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK sunt produse de înaltă calitate fabricate de Abra Com SRL. Cu dimensiuni de 180x40 mm și cu o gaură a flansei de 20 mm, aceste perii sunt bine echilibrate și compatibile cu o gamă largă de echipamente, oferind o adaptabilitate excelentă în funcție de necesitățile de prelucrare.

Aceste perii sunt fabricate din corindon, un material abraziv foarte dur, ceea ce le conferă rezistență la uzură și fiabilitate pe termen lung. Ele dispun de o granulație de 240, ceea ce le face ideale pentru finisarea ultra-fina a suprafețelor. Aceasta le permite să producă un finisaj lustruit și neted, fiind perfecte pentru ultimele etape de finisare a unui proiect sau pentru pregătirea unei suprafețe pentru vopsire sau lăcuire.

Periile sunt susținute pe un material textil, ceea ce le asigură o flexibilitate excelentă, permițându-le să se adapteze la formele variate ale pieselor de lucru. Aceasta oferă o distribuție uniformă a abrazivului pe suprafața de lucru, contribuind la un rezultat final de calitate superioară.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă o alegere excelentă pentru finisarea ultra-fina. Fiabilitatea, durabilitatea și eficiența pe care le oferă, alături de capacitatea de a produce finisaje de înaltă calitate, le transformă într-un instrument de încredere pentru orice atelier sau aplicație industrială.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x40x20 mm și granulație de 40-400, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x40x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere