Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, 180×30×20 mm, granulație 400, sunt realizate din zirconiu pe suport textil. Concepute pentru polizare metale dure și inox, aceste perii abrazive combina performanta tehnica cu durabilitatea. Diametrul de 20 mm al flanșei permite o manipulare ușoară și o precizie optimă în procesul de polizare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180Zr, granulatie 400, zirconiu

Produse de compania recunoscută Abra Com SRL, periile abrazive cu flanșă PRS180Zr se disting prin calitatea superioară și fiabilitatea lor. Având dimensiuni de 180×30×20 mm și granulație 400, aceste perii sunt fabricate cu atenție la detalii, pentru a oferi o performanță remarcabilă în polizarea metalelor dure și a inoxidabilului.

Partea abrazivă a periei este realizată din zirconiu, un material cunoscut pentru durabilitatea sa excepțională și capacitatea de a rezista la uzură. Zirconiul oferă un echilibru ideal între capacitatea de îndepărtare a materialului și finisarea netedă, făcând aceste perii ideale pentru operațiuni de polizare de precizie.

Suportul textil pe care este montat zirconiul conferă periei o flexibilitate și o adaptabilitate excepționale, permițându-i să se muleze pe diverse forme și să ajungă în locuri greu accesibile. În plus, este rezistent la temperaturi ridicate și la deterioare, asigurând o durată de viață îndelungată a periei.

Flanșa de 20 mm, partea care face legătura dintre perie și mașina de polizat, este esențială pentru o utilizare eficientă. Diametrul de 20 mm al flanșei asigură o stabilitate și un echilibru remarcabile, permițând o manipulare ușoară și o precizie optimă în procesul de polizare.

Aceste periile abrazive cu flanșă PRS180Zr sunt nu doar instrumente eficiente, dar și un produs durabil, care va rezista la multe sesiuni de polizare. Sunt o investiție de lungă durată pentru orice atelier sau industrie care se ocupă cu prelucrarea metalelor.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, 180×30×20 mm, granulație 400, fabricate din zirconiu pe suport textil, sunt un produs de înaltă calitate oferit de Abra Com SRL. Acestea combină inovația cu fiabilitatea, oferind o soluție excelentă pentru polizarea metalelor dure și a inoxidabilului.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,