Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180Zr, granulatie 40, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, măsurând 180×30×20 mm cu o granulație de 40, sunt fabricate din zirconiu pe un suport textil. Acestea sunt utilizate în mod specific pentru polizarea metalelor dure și a inoxului.  20 mm reprezintă diametrul găurii flansei.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180Zr, granulatie 40, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr sunt un produs de înaltă calitate realizat de Abra Com SRL, o companie cu o reputație consolidată în domeniu. Cu dimensiunile de 180×30×20 mm, aceste perii se adaptează la o varietate de aplicații industriale, 20 mm reprezentând diametrul găurii flansei.

Construite cu zirconiu, un material dur și rezistent la căldură, pe un suport textil, aceste perii asigură eficiență și durabilitate. Zirconiu este ales ca material abraziv pentru capacitatea sa de a rezista la uzură și căldură, ceea ce le face ideale pentru polizarea metalelor dure și a inoxului.

Granulația de 40 indică gradul de abrazivitate al acestor perii, fiind ideale pentru sarcini de polizare intensivă. Suportul textil adaugă rezistență și flexibilitate, ceea ce ajută la menținerea performanței pe durata utilizării îndelungate.

De la polizarea metalelor dure la finisarea inoxului, perii abrazivi cu flanșă PRS180Zr sunt potriviți pentru o gamă largă de aplicații. Cu capacitatea de a rezista la uzură intensă și căldură înaltă, aceștia oferă un nivel de performanță constant, chiar și în condițiile cele mai solicitante.

Fiind fabricate de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă vin cu garanția calității și a fiabilității. Aceasta se reflectă nu numai în durabilitatea și performanța produsului, ci și în serviciul de asistență post-vânzare oferit de companie. În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS180Zr reprezintă un instrument de polizare excelent pentru orice operator din domeniul prelucrării metalelor, oferind o combinație inegalabilă de eficiență, durabilitate și flexibilitate.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,