Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180Zr, granulatie 120, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, cu dimensiuni de 180×30×20 mm și granulație 120, sunt fabricate din zirconiu pe suport textil. Acestea sunt instrumente eficiente pentru polizarea metalelor dure și a inoxului, oferind rezultate remarcabile în termeni de finisare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180Zr, granulatie 120, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, fabricate de Abra Com SRL, sunt instrumente de înaltă calitate concepute pentru a răspunde cerințelor complexe ale industriei de prelucrare a metalelor. Având dimensiuni de 180×30×20 mm și o granulație de 120, aceste perii sunt special proiectate pentru polizarea metalelor dure și a inoxului, oferind un finisaj profesional de fiecare dată.

20 mm reprezintă diametrul găurii flanșei, făcându-le compatibile cu o varietate de mașini de polizat. Cu o flanșă robustă și durabilă, peria se atașează ferm de echipament, asigurând o funcționare sigură și eficientă.

Materialul de suport al acestor perii este textil, asigurând o durabilitate și o rezistență sporită în timpul utilizării. Acest lucru garantează o durată de viață îndelungată a produsului, chiar și în condițiile celor mai exigente de lucru.

Partea abrazivă a periei este fabricată din zirconiu, un material cunoscut pentru duritatea sa excepțională. Acesta permite periilor PRS180Zr să lucreze eficient pe suprafețele dure, eliminând materialele excesive și netezind suprafețele cu precizie. Granulația de 120 oferă un echilibru perfect între îndepărtarea agresivă a materialului și finisarea fină, rezultând un finisaj lustruit și uniform.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă alegerea ideală pentru profesioniștii care caută performanță, durabilitate și rezultate de înaltă calitate în prelucrarea metalelor dure și a inoxului.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

 • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
 • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
 • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
 • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
 • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
 • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
 • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
 • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
 • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
 • Calitate Superioară a Finisajului: Zirconiu produce un finisaj extrem de fin și uniform, ceea ce este ideal pentru aplicații care necesită un nivel înalt de detaliu sau un finisaj de înaltă calitate.
 • Protecție a Suprafeței Lucrate: Datorită suportului textil, aceste periile reduc riscul de deteriorare a suprafețelor delicate sau de zgârierea pieselor prelucrate, asigurând un rezultat de calitate, fără a compromite integritatea materialului de lucru.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,