Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x30x20 mm, sunt fabricate din corindon cu un material de suport textil și au o granulație de 80. Acestea oferă o abraziune moderată, fiind ideale pentru îndepărtarea eficientă a materialului și oferirea unui nivel adecvat de finisare.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x30x20 mm, reprezintă un produs de înaltă calitate, fabricat de compania românească Abra Com SRL. Aceste perii sunt realizate din corindon, un material abraziv recunoscut pentru durabilitatea și eficiența sa. În plus, materialul de suport este textil, garantând o utilizare mai flexibilă și o durată de viață prelungită a periilor.

Periile au o granulație de 80, ceea ce le face potrivite pentru operațiuni care necesită un grad moderat de asprime, cum ar fi îndepărtarea materialului, curățarea sau pregătirea suprafeței pentru finisare. Acestea pot fi utilizate cu succes într-o gamă largă de aplicații industriale și de prelucrare.

Diametrul găurii flansei este de 20 mm, ceea ce permite o potrivire excelentă și o stabilitate sporită cu diverse mașini și echipamente. În plus, flanșa integrată adaugă un plus de siguranță și eficiență în timpul funcționării, reducând riscul de deviere sau de deformare a periilor.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x30x20 mm, cu granulație de 80, reprezintă o soluție robustă și fiabilă pentru prelucrarea suprafețelor. Fie că aveți nevoie de un instrument de îndepărtare eficientă a materialului sau de pregătire a suprafețelor, aceste perii, fabricate cu mândrie de Abra Com SRL, sunt o alegere excelentă.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x30x20 mm și granulație de 80, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x30x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere