Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x30x20 mm, sunt fabricate din corindon cu un suport textil și au o granulație de 60. Acest nivel de asprime le face ideale pentru operațiuni de prelucrare a suprafețelor care necesită îndepărtarea eficientă a materialului. Diametrul găurii flansei este de 20 mm, oferind compatibilitate cu diverse echipamente. Aceste perii sunt produse de Abra Com SRL, asigurând calitate și fiabilitate.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x30x20 mm, sunt instrumente de prelucrare de înaltă calitate, fabricate de Abra Com SRL. Fiind create cu un standard de calitate ridicat, aceste perii abrazive reprezintă un instrument de încredere pentru o varietate de aplicații industriale.

Fabricate din corindon, un material abraziv recunoscut pentru duritatea și rezistența sa la uzură, aceste perii abrazive sunt concepute pentru a rezista la utilizare intensivă. În plus, materialul de suport textil adaugă la durabilitatea produsului, asigurând o viață lungă a acestuia chiar și în condiții de utilizare grele.

Granulația de 60 indică un nivel moderat de asprime, ceea ce face aceste perii ideale pentru operațiuni care necesită îndepărtarea eficientă a materialului. Fie că este vorba de îndepărtarea ruginii, a vopselei vechi sau a altor reziduuri de pe suprafețe, aceste perii abrazive sunt capabile să realizeze aceste sarcini cu eficiență și precizie.

Cu dimensiunile lor de 180x30 mm, aceste perii abrazive sunt compatibile cu o varietate de echipamente de prelucrare. Flanșa integrată, cu un diametru al găurii de 20 mm, asigură o potrivire perfectă cu multe tipuri de mașini, oferind o flexibilitate excepțională.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x30x20 mm, cu granulație de 60, sunt un instrument esențial pentru orice atelier de prelucrare. Fabricate de Abra Com SRL, aceste perii reprezintă un exemplu de calitate și fiabilitate, asigurând performanță și eficiență în orice aplicație de prelucrare a suprafețelor.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x30x20 mm și granulație de 60, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x30x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere