Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180×30 mm, cu diametrul găurii flanșei de 20 mm, sunt fabricate din corindon și au o granulație aspră de 40. Materialul de suport este textil, oferind durabilitate și stabilitate. Aceste perii sunt ideale pentru operațiuni robuste de prelucrare a suprafețelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×30×20 mm, PRS180NK, granulatie 40, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK sunt produse de înaltă calitate fabricate de Abra Com SRL. Acestea au dimensiuni de 180x30 mm și un diametru al găurii flanșei de 20 mm, care asigură o fixare sigură și stabilă pe majoritatea echipamentelor de prelucrare.

Materialul abraziv folosit este corindonul, cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa remarcabile. Acesta oferă o granulație aspră de 40, care permite îndepărtarea eficientă a materialului în operațiunile robuste de prelucrare a suprafețelor. Fie că este vorba de îndepărtarea ruginii, a vopselei sau a altei murdării de pe suprafețe, periile PRS180NK pot gestiona cu succes aceste sarcini.

Materialul de suport al acestor perii abrazive este textil, care asigură o durabilitate și o rezistență impresionante în timpul funcționării. Acesta susține abrazivul corindon, asigurând o prelucrare eficientă și uniformă a suprafețelor.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, produse de Abra Com SRL, reprezintă o soluție excelentă pentru orice operațiune care necesită o prelucrare robustă a suprafețelor. Cu un nivel ridicat de durabilitate, o performanță impresionantă și o versatilitate notabilă, aceste perii abrazive cu flansă sunt un instrument indispensabil în orice atelier industrial.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x30x20 mm și granulație de 40, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x30x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere