Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flansa PRS180Zr, de dimensiuni 180×25×20 mm și granulație 80, fabricate din zirconiu pe suport textil, sunt utilizate pentru polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil, oferind rezultate superioare și finisaje de înaltă calitate.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă, modelul PRS180Zr, reprezintă soluția perfectă pentru obținerea unei finisări superioare și a unei durabilități excelente în procesul de polizare a metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Aceste peri abrazive, fabricate de către Abra Com SRL, sunt concepute cu precizie și calitate pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale profesioniștilor din industrie.

Cu dimensiuni de 180x25x20 mm, aceste peri abrazive oferă o suprafață de lucru eficientă și ușurință în manevrare. Granulația de 80 permite atât îndepărtarea rapidă a materialului, cât și obținerea unei finisări fine și uniforme.

Un aspect important al acestor perii abrazive cu flanșă este utilizarea zirconiului ca abraziv principal. Acest material dur și rezistent oferă o performanță superioară în îndepărtarea rugozităților, reziduurilor și imperfecțiunilor de pe suprafața metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Prin utilizarea acestor perii, puteți obține rezultate excelente în termeni de finisare și netezire a suprafețelor metalice.

Gaura flanșei are un diametru de 20 mm, asigurând compatibilitatea cu majoritatea instrumentelor de polizare disponibile pe piață. Flanșa solidă și durabilă permite fixarea precisă a periei și oferă stabilitate în timpul procesului de polizare.

Materialul de suport utilizat în fabricarea perilor este textil, care asigură o rezistență ridicată la solicitări și durabilitate pe termen lung. Aceasta permite utilizarea perilor abrazivi în aplicații intensive, fără a compromite performanța sau calitatea.

În concluzie, periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, fabricate de către Abra Com SRL, reprezintă o alegere excelentă pentru profesioniștii din industrie care caută instrumente de polizare superioare. Fiind concepute cu precizie și utilizând materiale de înaltă calitate, aceste perii asigură rezultate remarcabile în procesele de finisare a metalelor dure și a oțelului inoxidabil.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

  • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
  • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
  • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
  • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
  • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

  • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
  • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
  • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
  • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
  • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,