Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180Zr, granulatie 40, zirconiu

Periile abrazive cu flansa, modelul PRS180Zr, sunt instrumente de polizat pentru metale dure și inox, măsurând 180×25×20 mm, cu granulație 40 și fabricate din zirconiu pe suport textil.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180Zr, granulatie 40, zirconiu

Periile abrazive cu flansa PRS180Zr sunt produse de compania Abra Com SRL, un lider recunoscut în industria instrumentelor abrazive. Aceste peri sunt proiectate și fabricate pentru a oferi performanțe superioare în procesul de polizare a metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Cu dimensiunile lor precise de 180×25×20 mm, aceste peri abrazive sunt ideale pentru utilizare în diverse aplicații industriale, atât în ateliere profesionale, cât și în garaje sau pentru uz personal.

Un aspect important al acestor peri este flansa de fixare, care permite o montare sigură și stabilă pe diferite dispozitive, cum ar fi mașinile de polizat sau polizoarele. Flansa are o gaură cu un diametru de 20 mm, asigurând compatibilitatea cu majoritatea echipamentelor existente pe piață.

Materialul de suport al periilor este realizat dintr-un suport textil de înaltă calitate, care oferă durabilitate și rezistență în fața uzurii și a presiunii exercitate în timpul procesului de polizare. Stratul abraziv este fabricat din zirconiu, un material extrem de dur și eficient în îndepărtarea zgârieturilor, ruginii și altor imperfecțiuni de pe suprafețele metalice.

Granulația de 40 a periilor abrazive PRS180Zr asigură un echilibru perfect între îndepărtarea materialului și obținerea unui finisaj de calitate superioară. Acestea sunt ideale pentru operațiuni de pregătire a suprafețelor înainte de vopsire sau pentru obținerea unor suprafețe perfect netede și lucioase.

În concluzie, periile abrazive cu flansa PRS180Zr sunt alegerea ideală pentru profesioniștii din industria prelucrării metalelor, oferind performanțe excelente și rezultate de înaltă calitate în polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Produsele de înaltă calitate fabricate de Abra Com SRL se remarcă prin durabilitatea și fiabilitatea lor, reușind să satisfacă cele mai exigente cerințe ale utilizatorilor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

  • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
  • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
  • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
  • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
  • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

  • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
  • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
  • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
  • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
  • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,