Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180Zr, granulatie 240, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă, model PRS180Zr, au dimensiunea de 180×25×20 mm și granulația 240. Fabricate din zirconiu pe un suport textil rezistent, acestea sunt ideale pentru polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Periile asigură o performanță superioară de îndepărtare a materialului și de finisare a suprafețelor, datorită abrazivului din zirconiu de înaltă calitate. Sunt accesorii eficiente pentru proiectele de polizare care necesită precizie și rezultate de calitate superioară.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180Zr, granulatie 240, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr, produse de compania Abra Com SRL, sunt un instrument indispensabil în activitățile de polizare ale metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Aceste perii sunt fabricate cu o atenție deosebită pentru calitate și performanță.

Cu dimensiunea lor precisă de 180×25×20 mm și granulația 240, acestea asigură o acțiune eficientă de îndepărtare a materialului și de finisare a suprafețelor. Granulația 240 indică faptul că peria are o abilitate fină de a înlătura zgârieturile și imperfecțiunile de pe suprafața pieselor.

Periile sunt confecționate din zirconiu de înaltă calitate, ceea ce le conferă o rezistență excelentă la uzură și o durată de viață îndelungată. Zirconiu este un material abraziv dur și durabil, cunoscut pentru abilitatea sa de a îndepărta rapid și eficient materialul.

Suportul textil pe care este aplicat abrazivul din zirconiu oferă flexibilitate și rezistență structurii periilor. Acest suport textil permite periei să se adapteze la suprafețele complexe, permițând o acțiune uniformă și controlată în timpul procesului de polizare.

Periile abrazive cu flanșă PRS180Zr au o gaură centrală în flanșă cu un diametru de 20 mm. Aceasta asigură o fixare sigură și stabilă a periei pe instrumentele de polizare, permițând utilizatorului să lucreze cu încredere și precizie.

Indiferent dacă este vorba despre îndepărtarea rugozităților, eliminarea zgârieturilor sau obținerea unei finisări de înaltă calitate, periile abrazive PRS180Zr sunt alegerea perfectă. Fiind produse de Abra Com SRL, aceste perii sunt sinonime cu calitatea și performanța superioară.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

  • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
  • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
  • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
  • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
  • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

  • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
  • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
  • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
  • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
  • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,