Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de dimensiuni 180x25x20 mm, sunt fabricate din corindon cu granulație de 80. Având 20 mm diametrul găurii flansei, aceste perii oferă performanțe deosebite pentru operațiuni de prelucrare a suprafețelor de intensitate moderată.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180NK, granulatie 80, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de dimensiuni 180x25x20 mm, sunt produse de înaltă calitate realizate de Abra Com SRL, un renumit producător român. Fabricate din corindon, un material abraziv dur și fiabil, aceste perii sunt concepute pentru a rezista la sarcini de lucru intense și pentru a oferi rezultate deosebite într-o gamă largă de aplicații.

Granulația de 80 a acestor perii abrazive indică un nivel moderat de asprime, ceea ce le face ideale pentru operațiuni care necesită îndepărtarea eficientă a materialului, precum îndepărtarea ruginii sau a vopselei, dar și pregătirea suprafețelor pentru finisare.

Aceste perii au un diametru de 180 mm, o lățime de 25 mm și un diametru al găurii flansei de 20 mm. Acest format le face compatibile cu o varietate de mașini și echipamente de prelucrare, asigurând flexibilitate și eficiență în utilizare. Flanșa integrată adaugă stabilitate și durabilitate în timpul funcționării.

Un alt avantaj al acestor perii abrazive este materialul de suport textil, care asigură o rezistență mai mare la uzură și permite o îndepărtare mai eficientă a materialului. În plus, abrazivul de corindon oferă o duritate și durabilitate excelente, asigurând performanța și fiabilitatea pe termen lung.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de dimensiuni 180x25x20 mm, cu granulație de 80, sunt un instrument excelent pentru operațiuni de prelucrare a suprafețelor. Producția lor de înaltă calitate de către Abra Com SRL, combinată cu performanța și durabilitatea oferită de corindon și materialul de suport textil, le face o alegere deosebit de valoroasă pentru orice atelier de prelucrare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x25x20 mm și granulație de 80, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x25x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere