Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180NK, granulatie 60, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180×25 mm, cu un diametru al găurii flanșei de 20 mm, sunt fabricate din corindon cu o granulație de 60. Aceste perii durabile, cu material de suport textil, sunt ideale pentru operațiuni de îndepărtare eficientă a materialului, asigurând rezultate de înaltă calitate.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180NK, granulatie 60, coridon

Produse de Abra Com SRL, periile abrazive cu flansă PRS180NK reprezintă o soluție excelentă pentru o gamă largă de operațiuni de prelucrare a suprafețelor. Cu dimensiunile de 180x25 mm și un diametru al găurii flanșei de 20 mm, aceste perii oferă un echilibru perfect între performanță și adaptabilitate, fiind compatibile cu o varietate de echipamente.

Fabricate din corindon, un material abraziv cunoscut pentru duritatea și rezistența sa excepțională, aceste perii au o granulație de 60. Aceasta indică un nivel moderat de asprime, făcându-le perfecte pentru operațiuni care necesită îndepărtarea eficientă a materialului, cum ar fi îndepărtarea ruginii, a vopselei vechi sau a altor reziduuri.

În plus, materialul de suport este textil, ceea ce le conferă flexibilitate, făcându-le ideale pentru prelucrarea suprafețelor curbe sau neregulate. Această caracteristică, combinată cu abrazivul corindon, le oferă periilor abilitatea de a oferi rezultate deosebite, menținând în același timp integritatea suprafeței prelucrate.

Flanșa integrată, cu un diametru de gaură de 20 mm, asigură o stabilitate suplimentară în timpul funcționării, sporind astfel atât siguranța cât și eficiența.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x25x20 mm, cu granulație de 60, produse de Abra Com SRL, sunt un instrument de încredere pentru prelucrarea eficientă a suprafețelor. Fiabilitatea, performanța și versatilitatea lor le transformă într-un element indispensabil în orice atelier de prelucrare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x25x20 mm și granulație de 60, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x25x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere