Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180×25 mm, au un diametru al găurii flansei de 20 mm și sunt fabricate cu o granulație ultra-fina de 400 din corindon. Acestea sunt proiectate pentru a oferi o finisare extrem de netedă și precisă a suprafețelor, având ca material de suport un textil robust.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180NK, granulatie 400, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, cu dimensiunile de 180x25 mm și un diametru al găurii flansei de 20 mm, reprezintă un instrument de excepție pentru operațiunile de prelucrare a suprafețelor care necesită o finisare ultra-fina. Aceste perii sunt fabricate de Abra Com SRL, o companie românească de încredere în domeniul abrazivelor.

Cu o granulație de 400, aceste perii oferă un nivel de asprime ultra-fin, ideal pentru operațiuni de polizare și lustruire care necesită o atenție deosebită la detalii și o finisare de înaltă calitate. Aceasta le face potrivite pentru operațiunile de finisare finală, pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau lăcuire, sau orice altă aplicație care necesită un grad ridicat de precizie.

Corindonul, materialul abraziv utilizat, este recunoscut pentru duritatea și rezistența sa remarcabile. Acesta oferă un nivel de eficiență ridicat și durabilitate pe termen lung, asigurând că peria va fi capabilă să reziste la utilizare intensă fără a-și pierde eficiența.

Materialul de suport pentru aceste perii este un textil durabil, care oferă o rezistență suplimentară la uzură și ajută la menținerea formei și a integrității periilor chiar și în condiții de utilizare intensă. Acesta contribuie la flexibilitatea și versatilitatea periilor, permițându-le să fie folosite pe o varietate de suprafețe și materiale.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă o soluție de înaltă calitate și fiabilă pentru orice aplicație care necesită o finisare ultra-fina. Datorită combinării unei granulații ultra-fine cu durabilitatea corindonului și a textilului de suport, aceste perii oferă o performanță de neegalat și rezultate impresionante.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x25x20 mm și granulație de 400, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x25x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere