Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x25x20 mm, sunt fabricate din corindon cu un suport textil și au o granulație fină de 240. Acest nivel de asprime este ideal pentru operațiuni de finisare și polizare ultra-fine, iar diametrul de 20 mm al găurii flansei asigură o instalare ușoară și sigură. Aceste perii sunt produse în România de Abra Com SRL.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180NK, granulatie 240, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de dimensiuni 180x25x20 mm, sunt produse de înaltă calitate, realizate de Abra Com SRL, o companie românească renumită pentru angajamentul său în producerea unor instrumente de prelucrare a suprafețelor durabile și eficiente. Fabricate din corindon, un material abraziv de înaltă duritate, și având un suport textil robust, aceste perii asigură o rezistență remarcabilă și o durată de viață îndelungată.

Granulația de 240 a acestor perii indică un grad foarte fin de asprime, ceea ce le face perfecte pentru operațiuni de polizare și finisare ultra-fine. Aceste perii sunt capabile să producă finisaje strălucitoare și netede, fiind ideale pentru pregătirea suprafețelor pentru vopsire sau lăcuire finală.

Un aspect remarcabil al acestor perii este diametrul de 20 mm al găurii flansei. Aceasta asigură o montare ușoară și sigură pe diverse echipamente de prelucrare, crescând astfel versatilitatea și eficiența utilizării acestora.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x25x20 mm, cu granulație de 240, produse de Abra Com SRL, reprezintă un instrument de încredere pentru operațiuni care necesită o finisare ultra-fina. Durabilitatea, eficiența și calitatea finisajelor produse de aceste perii le fac o alegere valoroasă pentru orice atelier de prelucrare.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x25x20 mm și granulație de 240, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x25x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere