Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x25x20 mm, sunt fabricate din corindon cu un suport textil și au o granulație de 120. Aceste perii durabile și versatile sunt produse de Abra Com SRL și oferă o performanță de înaltă calitate în operațiunile de prelucrare a suprafețelor.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 180×25×20 mm, PRS180NK, granulatie 120, coridon

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x25x20 mm, reprezintă o soluție excelentă pentru diverse operațiuni de prelucrare a suprafețelor. Aceste perii, produse de Abra Com SRL, o companie românească specializată în materiale abrazive, oferă performanță de înaltă calitate și fiabilitate în timp.

Fabricate din corindon, un material abraziv foarte dur și rezistent la uzură, aceste perii abrazive sunt montate pe un suport textil robust, care asigură o rezistență și o durabilitate superioară. Granulația de 120 le face ideale pentru operațiuni de finisare și polizare, permitând o prelucrare fină și precisă a suprafețelor.

Dimensiunea de 180x25 mm a periei, împreună cu diametrul de 20 mm al găurii flansei, asigură o compatibilitate largă cu diferite mașini și echipamente de prelucrare. Acest aspect adaugă un nivel suplimentar de versatilitate, permitând utilizarea periilor într-o gamă variată de contexte industriale. Flanșa integrată în designul periei adaugă o stabilitate suplimentară în timpul funcționării, sporind atât siguranța cât și eficiența.

Periile abrazive cu flansă PRS180NK, de 180x25x20 mm, cu granulație de 120, fabricate de Abra Com SRL, oferă o combinație impresionantă de durabilitate, performanță și versatilitate. Fie că este vorba de finisare, polizare sau prelucrare a suprafețelor, aceste perii abrazive sunt un instrument esențial în orice atelier de prelucrare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare:

Perii abrazive cu flanșă, de dimensiunile 180x25x20 mm și granulație de 120, sunt utilizate într-o varietate de aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor. Acestea sunt ideale pentru:

  • În turnătorii:

Îndepărtarea resturilor de material de pe piesele turnate

Curățarea suprafețelor și îmbunătățirea finisajului produselor turnate

Îndepărtarea nisipului de pe piesele turnate

Pregătirea suprafețelor pentru următoarea etapă de producție

  • În industria matrițelor:

Netezirea și finisarea matrițelor

Îndepărtarea resturilor de material de pe matrițe după procesul de turnare

Accesul în spațiile înguste sau complexe ale matrițelor

  • În confecții metalice:

Pregătirea și finisarea pieselor metalice înainte de sudare, vopsire sau acoperire

Curățarea și netezirea sudurilor

Îndepărtarea ruginei și a vopselei vechi de pe piesele metalice

  • În mecanica fină:

Obținerea unui finisaj fin și neted în mecanica fină

Îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele mecanice

Pregătirea suprafețelor pentru asamblare sau vopsire

Avantajele utilizării periilor abrazive cu flansa si material abraziv coridon

Periile abrazive cu flanșă și material abraziv corindon oferă o serie de avantaje semnificative:

  • Eficiență: Corindonul, unul dintre cele mai dure materiale naturale, oferă un nivel înalt de eficiență în îndepărtarea materialelor dure. Aceasta permite netezirea, curățarea și finisarea rapidă și eficientă a unei game largi de materiale, inclusiv metal, lemn și plastic.
  • Versatilitate: Cu o plaja de granulatie intre 40 si 400, aceste perii abrazive sunt suficient de aspre pentru a îndepărta straturi groase de vopsea sau rugină, dar și suficient de fine pentru a oferi o suprafață fină și netedă.
  • Durabilitate: Periile fabricate cu corindon sunt cunoscute pentru durabilitatea lor îndelungată. Ele rezistă mai mult timp față de periile abrazive obișnuite, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în mod repetat fără a fi înlocuite.
  • Siguranță și ușurință de utilizare: Flanșa atașată ajută la menținerea periilor în poziție în timpul utilizării, sporind siguranța și eficiența utilizării lor.
  • Compatibilitate: Dimensiunile de 180x25x20 mm ale acestor perii sunt compatibile cu o gamă largă de mașini și echipamente, permițându-le să fie utilizate într-o varietate de contexte industriale.
  • Calitate superioară: Fiind un produs fabricat de Abra Com SRL, aceste perii abrazive cu flanșă sunt garantate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Alegerea unui produs românesc înseamnă că beneficiați de suportul local și de calitatea produselor noastre.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere