Perii abrazive cu flansa, 150×50×20 mm, PRS40Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flansa, 150×50×20 mm, PRS40Zr, granulație 400, fabricate din zirconiu pe suport textil, sunt utilizate pentru polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Aceste perii asigură un proces eficient de îndepărtare a ruginei, coroziunii și imperfecțiunilor de pe suprafețe metalice, conferindu-le un aspect neted și lucios.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Perii abrazive cu flansa, 150×50×20 mm, PRS40Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flansa, 150×50×20 mm, PRS40Zr, granulație 400, fabricate de către Abra Com SRL, sunt instrumente de înaltă calitate utilizate în domeniul polizării metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Dimensiunea găurii flansei este de 20 mm, iar aceste perii sunt fabricate cu atenție și precizie pentru a satisface cerințele exigente ale clienților.

Aceste perii abrazive sunt fabricate din zirconiu, un material extrem de dur și rezistent, asigurând o performanță de lungă durată. Materialul de suport utilizat este textil, care oferă flexibilitate și rezistență la rupere, asigurând astfel durabilitatea periei.

Cu granulația 400, aceste perii sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, coroziunii și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice. Ele oferă un proces eficient de polizare, rezultând într-un finisaj neted și lucios.

Abra Com SRL, producătorul acestor perii abrazive, este cunoscut pentru calitatea superioară a produselor sale și pentru atenția acordată detaliilor. Fiind lider în industria polizării, compania se angajează să ofere soluții durabile și eficiente pentru nevoile clienților săi.

Indiferent dacă sunt utilizate în industria metalurgică, în ateliere de prelucrare sau în activități de întreținere și reparații, aceste perii abrazive cu flansa reprezintă alegerea ideală pentru obținerea rezultatelor de calitate în polizare.

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

  • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
  • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
  • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
  • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
  • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

  • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
  • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
  • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
  • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
  • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.
Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Alezaj unitate de prindere

Granulatie

, , , , ,