Perii abrazive cu flansa, 150×25×20 mm, PRS40Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă, 150×25×20 mm, PRS40Zr, granulație 80, zirconiu pe suport textil, sunt utilizate pentru polizarea metalelor dure și a inoxidabilului.

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 150×25×20 mm, PRS40Zr, granulatie 80, zirconiu

Periile abrazive cu flanșă, în dimensiunile de 150×25×20 mm, PRS40Zr, cu granulație 80, reprezintă un produs de înaltă calitate oferit de Abra Com SRL, o companie recunoscută pentru experiența sa în producția de unelte abrazive. Aceste perii sunt concepute pentru a satisface cerințele de polizare a metalelor dure și a inoxidabilului, oferind rezultate remarcabile și un finisaj impecabil.

Periile abrazive sunt echipate cu flanșe, care asigură o fixare sigură și stabilă pe dispozitivul de lucru, permitând astfel o manipulare ușoară și precisă. Diametrul găurii flansei este de 20 mm, asigurând compatibilitatea cu o gamă largă de echipamente.

Materialul de suport folosit pentru aceste perii abrazive este textil, oferind o rezistență ridicată la uzură și o durată de viață mai lungă. Această caracteristică permite utilizarea lor intensivă fără a compromite calitatea rezultatelor.

Abrazivul utilizat în aceste perii este zirconiu, un material dur și rezistent, cunoscut pentru capacitatea sa de a îndepărta eficient zgura, rugină, vopseaua veche și alte impurități de pe suprafața metalelor. Granulația de 80 asigură o abraziune controlată, permițând obținerea unui finisaj fin și uniform.

Periile abrazive cu flanșă, 150×25×20 mm, PRS40Zr, granulație 80, zirconiu pe suport textil, sunt alegerea ideală pentru profesioniștii din industria prelucrării metalelor, care caută un instrument de încredere pentru polizarea și pregătirea suprafețelor în vederea finisării. Produse de Abra Com SRL, aceste perii reprezintă o combinație perfectă între calitate, durabilitate și performanță.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

  • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
  • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
  • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
  • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
  • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

  • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
  • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
  • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
  • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
  • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere