Perii abrazive cu flansa, 150×25×20 mm, PRS40Zr, granulatie 400, zirconiu

Periile abrazive cu flansa PRS40Zr, de dimensiuni 150×25×20 mm, sunt fabricate de Abra Com SRL și sunt folosite pentru polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Acestea sunt echipate cu un suport textil durabil și granulația de 400 conferă o finisare de înaltă calitate

 

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Perii abrazive cu flansa, 150×25×20 mm, PRS40Zr, granulatie 400, zirconiu

.Flansa are un diametru de 20 mm și asigură o fixare sigură a periei. Materialul abraziv utilizat în fabricarea acestora este zirconiu, ceea ce le face ideale pentru lucrul cu metale dure și inox. Periile abrazive PRS40Zr sunt instrumente profesionale de înaltă performanță, concepute pentru a oferi rezultate excelente în procesele de polizare.

Periile abrazive cu flansa PRS40Zr, fabricate de Abra Com SRL, reprezintă soluția ideală pentru polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Aceste peri abrazive au dimensiuni de 150×25×20 mm și sunt echipate cu o flansă având un diametru de 20 mm, asigurând astfel o fixare sigură și stabilă în timpul utilizării. Granulația de 400 conferă un nivel ridicat de finisare și rezultate de înaltă calitate.

Fabricate din zirconiu pe suport textil durabil, periile abrazive PRS40Zr sunt concepute pentru a rezista în fața solicitărilor intense ale procesului de polizare. Materialul abraziv din zirconiu asigură îndepărtarea eficientă a materialului și o performanță superioară pe metalele dure și inox. Periile sunt fabricate cu atenție și expertiză de către Abra Com SRL, o companie cunoscută pentru calitatea și inovația produselor sale.

Diametrul găurii flansei de 20 mm facilitează montarea și utilizarea acestor peri abrazive pe diferite tipuri de mașini și instrumente. Suportul textil adaugă durabilitate și rezistență, asigurând o durată lungă de viață a periei. Cu o granulație de 400, aceste peri abrazive oferă un finisaj precis și uniform pe suprafețele prelucrate.

În concluzie, periile abrazive cu flansa PRS40Zr sunt instrumente profesionale de înaltă performanță, produse de Abra Com SRL, și reprezintă alegerea perfectă pentru polizarea metalelor dure și a oțelului inoxidabil. Indiferent dacă sunteți profesionist sau amator, aceste peri abrazive vă vor ajuta să obțineți rezultate remarcabile în procesele de finisare și polizare.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere

Utilizare perii abrazive cu zirconiu

Periile abrazive cu zirconiu sunt instrumente eficiente și versatile pentru diverse aplicații de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Aceste perii abrazive sunt utilizate în special pentru:

  • Polizarea metalelor dure: Periile abrazive cu zirconiu sunt ideale pentru îndepărtarea ruginei, zgârieturilor și imperfecțiunilor de pe suprafețele metalice, oferind un finisaj neted și uniform.
  • Debavurarea: Aceste peri abrazive sunt eficiente în îndepărtarea bavurilor și a marginilor aspre de pe piesele prelucrate, asigurând o calitate superioară a suprafeței.
  • Finisarea și pregătirea suprafețelor: Periile abrazive cu zirconiu sunt folosite pentru a pregăti suprafețele metalice înainte de aplicarea vopselei, lăcuirea sau alte tratamente de finisare. Aceste perii abrazive îndepărtează imperfecțiunile și creează o suprafață netedă și curată, asigurând o aderență optimă a stratului de finisare.
  • Curățarea și îndepărtarea ruginii: Zirconiuul abraziv din perii ajută la îndepărtarea eficientă a ruginii și a depunerilor de pe suprafețele metalice, asigurând restaurarea și revigorarea aspectului acestora.
  • Aplicații industriale și de prelucrare a metalelor: Aceste peri abrazive sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi industria metalurgică, construcțiile navale, industria auto și multe altele, datorită capacității lor de a realiza operațiuni de prelucrare și finisare de înaltă calitate.

Periile abrazive cu zirconiu sunt esențiale pentru profesioniștii din industrie și pentru oricine dorește să obțină rezultate superioare în prelucrarea și finisarea metalelor.

Avantajele utilizării periilor abrazive zirconiu pe suport textil

Utilizarea periilor abrazive cu zirconiu pe suport textil aduce numeroase avantaje în procesul de prelucrare și finisare a suprafețelor metalice. Iată câteva dintre aceste avantaje:

  • Versatilitate: Diametrul variabil al periilor, între 150 și 300, le conferă o versatilitate crescută în utilizare, potrivindu-se pe o varietate de suprafețe și forme.
  • Plajă extinsă de granulație: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt disponibile într-o plajă largă de granulații, de la 40 la 400, fiind potrivite atât pentru polizare, cât și pentru lustruire.
  • Durabilitate și rezistență: Periile abrazive cu zirconiu pe suport textil sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor, putând rezista la utilizare intensivă și la presiuni ridicate.
  • Control eficient al abraziunii: Suportul textil permite o distribuție uniformă a abraziunii pe suprafața de prelucrat, oferind un control precis asupra procesului de finisare.
  • Eficiență sporită: Datorită abrazivului de zirconiu de înaltă calitate și a suportului textil durabil, periile abrazive asigură o eficiență sporită în procesul de prelucrare și finisare a metalelor.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Material abraziv

Design

Suprafete de lucru

, , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, , , , ,

Alezaj unitate de prindere