Disc pasla cu lamele de smirghel slefuit sau lustruit 115X22.3 mm, M107PA, granulatie 220

Discul de pasla cu lamele de smirghel M107PA – 115X22.3mm – granulație 220, produs de Abra Com SRL, este un instrument eficient și versatil pentru șlefuirea și lustruirea diverselor materiale, inclusiv oțel inoxidabil, lemn, aluminiu și plastic. Acesta se distinge prin durabilitatea sa sporită, randament constant și capacitatea de a oferi o șlefuire uniformă și de calitate.
Lamelele de smirghel inserate in disc sunt pe suport textil asigurand o durata mare de exploatare

Pret de producator.
Calitate superioara
Livrare rapida

 

Imaginile sunt cu rol de prezentare.

Descriere

Disc pasla cu lamele de smirghel slefuit sau lustruit 115X22.3 mm, M107PA, granulatie 220

Discul de pasla cu lamele de smirghel M107PA - 115X22.3mm - granulație 220, produs de Abra Com SRL, reprezintă un echipament de înaltă calitate, destinat șlefuirii și lustruirii unei game variate de materiale.

Proiectat cu o mare atenție la detalii, acest disc este adecvat pentru prelucrarea unor materiale diverse, inclusiv oțel inoxidabil, lemn, aluminiu și plastic. Discul este capabil să elimine imperfecțiunile și să pregătească suprafețele pentru finisare, oferind un rezultat neted și de calitate.

O caracteristică distinctivă a discului M107PA este dispunerea ordonată a lamelelor de pasla abrazivă pe suportul de fibră. Aceasta îi conferă o maleabilitate sporită, permițând urmărirea precisă a suprafeței prelucrate și garantând o șlefuire uniformă și de înaltă calitate.

Lamelele de smirghel inserate în disc sunt pe suport textil, acest aspect contribuind la durata mare de exploatare a discului. Calitatea materialelor utilizate în fabricarea acestui produs îi asigură o durabilitate deosebită și un randament constant pe toată durata utilizării.

Discul M107PA se montează cu ușurință și se manevrează cu agilitate, asigurând un confort crescut utilizatorului și eficiență ridicată în operațiunile de șlefuire și lustruire.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,

Utilizare:

Discul de pasla cu lamele de smirghel M107PA de la Abra Com SRL poate fi utilizat în diverse aplicații:

 • Șlefuirea oțelului inoxidabil: Datorită granulației de 220, acest disc este ideal pentru șlefuirea fină a oțelului inoxidabil, îndepărtând eficient zgârieturile și imperfecțiunile și lăsând în urmă o suprafață lustruită și uniformă.
 • Prelucrarea lemnului: Discul M107PA este excelent pentru șlefuirea fină a lemnului, fiind capabil să elimine zgârieturile și imperfecțiunile și să pregătească lemnul pentru finisare.
 • Șlefuirea aluminiului: Discul poate fi folosit pentru șlefuirea fină a aluminiului, rezultând o suprafață netedă și pregătită pentru finisare.
 • Șlefuirea plasticului: Discul M107PA este de asemenea potrivit pentru prelucrarea delicată a plasticului, oferind rezultate de înaltă calitate și uniformitate.

Avantajele utilizării discului de pasla cu lamele abrazive

Discul de lustruit M107P de la Abra Com SRL este un instrument de șlefuire și lustruire cu utilizare universală, adecvat pentru o varietate de materiale, inclusiv oțelul inoxidabil, lemnul, aluminiul și plasticul. Discul prezintă următoarele avantaje

 • Versatilitate: Poate fi folosit pe diverse tipuri de materiale, datorită paslei abrazive cu granulație 120 pe care o folosește.
 • Șlefuire eficientă: Îndepărtează eficient imperfecțiunile și lasă un finisaj lustruit uniform.
 • Durabilitate: Este fabricat din materiale rezistente la uzură, asigurând o durată lungă de utilizare.
 • Compatibilitate: Se potrivește cu majoritatea mașinilor de șlefuit datorită dimensiunilor sale (diametru de 115mm și gaură centrală de 22,3mm).
 • Fabricat în România: Este un produs de încredere, fabricat de o companie românească respectând standardele europene.
 • Timp scurt de montaj: Datorită dimensiunilor sale standard, montarea discului pe mașina de șlefuit este rapidă și simplă.
 • Randament constant: Oferă un randament constant pe toată durata de utilizare, asigurând o eficiență constantă indiferent de frecvența utilizării.
 • Greutate redusă: Ușor de manevrat datorită greutății sale reduse.
 • Siguranță: Nu necesită utilizarea unui port de apărare, simplificând astfel procesul de șlefuire și lustruire.
 • Cost-eficient: În comparație cu alte metode de șlefuire și lustruire, utilizarea discului de pasla abrazivă poate reduce timpul de lucru și, prin urmare, costurile asociate.

Informații suplimentare

Dimensiuni

Alezaj unitate de prindere

Material abraziv

Suport

Design

Suprafete de lucru

, , , , ,

Potrivit pentru

Granulatie

, ,